Te huur: Luxe vakantiewoningen (2 onder 1 kap) op Landgoed Âld Heach Hiem

Vakantiehuis in Friesland op privé-eiland aan het water en in de natuur

De luxe vakantiewoning (2 onder 1 kap) is gelegen op het Landgoed Âld Heach Hiem, op een privé-eiland/ "It eilan" midden in Nationaal Park De Alde Feanen (UNESCO Werelderfgoed) en aan het water, in de buurt van de Friese watersportdorpen Grou en Akkrum. Deze plek/vakantiewoning is uitsluitend per boot bereikbaar. Sinds mei 2021 zijn deze woningen te huur, zie Tarieven en beschikbaarheid.

In deze vakantiewoning hebben we 2 vakantiewoningen voor ieder 7 personen/4 slaapkamers hebben gemaakt. Beide vakantiewoningen zijn van alle gemakken en luxe voorzien: inductiekookplaten, semi-professioneel espressomachine Quick Mill met gemalen koffie, stalen pannen, luxe servies en wijnglazen (rood en wit), twee ijskasten, keramische BBQ (Takumi) en plaat-BBQ (Ofyr), spekstenen kachel, wifi en TV. Het ene verblijf kijkt uit op het water (Janssloot/Janssleat) en het andere verblijf heeft zicht op het rustige natuurgebied Âlde Feanen. De woningen zijn qua inhoud identiek, enkel het uitzicht is anders. 

 

Wat maakt deze prachtige vakantiewoning zo uniek?

- De luxe vakantiewoning ligt direct aan het water en is van alle gemakken voorzien: het huis heeft 4 slaapkamers, een ruime woonkamer, een luxe en zeer complete keuken.

- De hoge ramen van grond tot plafond zorgen ervoor dat u vanuit bijna alle beneden-vertrekken van een adembenemend uitzicht kunt genieten.

- De spekstenen kachels en vloerverwarming zorgen ervoor dat u bij minder buitenweer zich toch zeer behaaglijk voelt.

- Het terras en veranda bieden meer dan genoeg ruimte om heerlijk van de buitenlucht en het uitzicht op het water en het natuurgebied te genieten.

- Het is gelegen in het hart van het Friese meren gebied, de ideale uitvalsbasis voor zeil- of vaartocht.

 

Huur deze vakantiewoningen aan het water en ontdek deze prachtige omgeving van dichtbij!

Deze vakantiewoning is ook te vinden op: