Reactie plaatsen

Reacties

Pete Jansen
20 dagen geleden

Een paar fantastische dagen gehad. Wat een rustoord wat een lustoord. Zeer comfortabele accomodatie. Snel weer eens plannen.
Dank ook aan charmante en goedlachse gastvrouwen Femke

Remko Offringa
een maand geleden

Ik heb beide huizen van Ald Heach Heam voor een weekend gehuurd voor een reünie van een studievriendengroep. Iedereen was wild enthousiast van de locatie en faciliteiten. We waren met 16 personen, aangezien er 14 slaapplaatsen zijn, had ik mijn eigen boot bij de Marrekrite ligplaats aangelegd. De verhuurder Femke en Harm vonden dit prima. Met een bijzet tafel erbij kun je prima met z'n allen in 1 huis eten. Per huis heb je een elektroboot voor max 7-8 pers. tot je beschikking om naar de auto of naar een andere locatie te varen en kun je eventueel nog een polyvalk bijboeken. Femke en Harm zijn prima hosts, heldere communicatie en alles is bespreekbaar, ga het zeker nog een keer boeken.

Lonneke ten Hove
3 maanden geleden

Geweldig paasweekend gehad! Het huis is geweldig mooi, schoon en het ligt prachtig. Je hoort alleen maar vogels om je heen. Eigenaren zijn heel gemoedelijk en denken met je mee. Dank je wel Harm en Femke!

Felix
9 maanden geleden

Wir haben hier eine wundervolle Woche mit Freunden verbracht. Es war wirklich alles vorhanden, was man benötigt. Das Boot vor Ort war auch super und ein spontaner Besuch beim Supermarkt stellte gar kein Problem da. Wirklich ein wunderschönes ruhiges Plätzchen, dass auch zum Angeln einlädt.

Wir kommen gerne wieder.

G.Berghuis
9 maanden geleden

In een woord geweldig.

Christiaan Visser
9 maanden geleden

Daar er al genoeg positieve reviews hieronder worden genoemd, kan ik niet anders dan het in één zin omschrijven:

Als je Friesland op haar best wilt ervaren in complete rust, prachtige natuur en met alle gemakken, dan boek je vandaag nog jouw reservering.

Bedankt Femke & Harm, wat een voorrecht om bij jullie tot rust te mogen komen. Ons gehele gezelschap heeft genoten en jullie gastvrijheid is ontzettend prettig.

Louise Bramer
10 maanden geleden

Wat een fantastisch mooi huis en bijzonder op een eilandje. Midden in de natuur. Je kan met het bootje naar Grouw boodschappen doen.

Menno
10 maanden geleden

In welk vakantiehuis drink je wijn uit kristallen glazen, zet je koffie van versgemalen bonen met een echt espressoapparaat, staan alle basis ingrediënten voor het koken klaar en zit je in een onwaarschijnlijk mooie omgeving terwijl Femke en Harm ervoor zorgen dat alles soepel verloopt? En oh ja, waar kun je fluisterstil varen in een elektrische sloep terwijl roerdomp, lepelaars, ganzen, reeen en ander wild zich laten zien? Ik denk dat het antwoord wel duidelijk is. Wij komen zeker terug!

Feddo
10 maanden geleden

Wat een mooie locatie! Met onze 3 kinderen hebben we genoten van de rust, de ruimte, het mooie huis, alles wat vaart en het warme welkom van Harm en Femke! Een plek om terug te blijven komen...

Evers
een jaar geleden

Wij mochten 1,5 week verblijven op deze adembenemende plek!!Het avontuur begon al toen we met de boot naar het eiland moesten... We hadden onze eigen boot mee, vooraf helemaal door Femke uitgestippeld waar we de trailerhelling konden gebruiken, echt super!Na een warme ontvangst, kon het genieten beginnen!!Een prachthuis van alle gemakken voorzien, zelfs een aanlegplek in het boothuis!!H&F het was TOP