Reactie plaatsen

Reacties

Feddo
17 dagen geleden

Wat een mooie locatie! Met onze 3 kinderen hebben we genoten van de rust, de ruimte, het mooie huis, alles wat vaart en het warme welkom van Harm en Femke! Een plek om terug te blijven komen...

Evers
een maand geleden

Wij mochten 1,5 week verblijven op deze adembenemende plek!!Het avontuur begon al toen we met de boot naar het eiland moesten... We hadden onze eigen boot mee, vooraf helemaal door Femke uitgestippeld waar we de trailerhelling konden gebruiken, echt super!Na een warme ontvangst, kon het genieten beginnen!!Een prachthuis van alle gemakken voorzien, zelfs een aanlegplek in het boothuis!!H&F het was TOP

Melvin
2 maanden geleden

Ik heb onlangs genoten van een aangenaam verblijf op deze prachtige locatie midden in het natuurgebied De Alde Feanen. De huisjes waren goed uitgerust met alle benodigde faciliteiten en ze waren ook schoon en netjes. De verhuurders waren vriendelijk, gastvrij en behulpzaam, wat ons verblijf aangenaam maakte. Ze waren altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en gaven nuttige tips over de omgeving.

Tijdens onze vakantie konden we gebruik maken van de sloepjes die bij de huisjes inbegrepen waren. Hiermee konden we gemakkelijk het open water op varen en gemakkelijk de verkoeling opzoeken.

Het was duidelijk dat er veel aandacht werd besteed aan de details, aangezien alles goed georganiseerd en geregeld was. Het reserveringsproces verliep soepel en het uitchecken was eenvoudig. De verhuurders zorgden ervoor dat we ons welkom voelden en deden hun best om ervoor te zorgen dat we een prettige ervaring hadden.

Al met al kan ik deze accommodatie zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een ontspannen, rustige vakantie in een prachtige omgeving. Ik kijk terug op een fijn verblijf en zou graag nog eens terugkomen.

Bjorn
3 maanden geleden

Wat een beleving! Een geweldige locatie met uitstekende faciliteiten om een onvergetelijke tijd te hebben. Even een eigen eiland met goede mogelijkheden om lekker te varen en te genieten. De rust en het uitzicht zijn uniek. Wij komen zeker terug!

Jochem
9 maanden geleden

Een luxe droomplek om niet snel te vergeten. Het huis is enorm knus met een kachel en van alle gemakken voorzien. Dat wij het geluk hadden dat we konden schaatsen op spiegelglad ijs was een enorme kers op de taart. Zeker een aanrader!

Menno Hessels
3 jaar geleden

Een uniek plekje tussen de rietlanden. Kruip-door-sluip-door paadje om er te komen. Even de houtkachel opstoken en een weldadige rust overvalt je. Wakker worden met het gegak van ganzen en een espresso. Wij komen zeker terug!

Maarten Cornelis
3 jaar geleden

In één woord geweldig. We hadden het geluk dat er sneeuw en ijs lag. Na het schaatsen warm worden bij de houtkachel met uitzicht op het riet, het water en de Hollandse luchten. Een unieke plek en een zeer warm welkom. Aanrader!